Foto LaraLara Broersen (06-22029045)

Algemeen fysiotherapeut

 

Lara wist al vroeg dat ze in de gezondheidszorg en met mensen wilde werken. “Het werk als fysiotherapeut geeft me veel voldoening. De interactie met veel verschillende mensen, de complexiteit van de klachten en het samen met de patiënt zoeken naar oplossingen vind ik een mooie uitdaging.”

 

Achtergrond

Lara heeft altijd al een grote interesse in mensen gehad, zowel in het lichamelijke als het psychische aspect. De keuze om een opleiding in deze richting te doen was dan ook vrij makkelijk en werd de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Na het afronden hiervan merkte ze dat ze toch nog iets miste, en dat ze meer de richting van gezondheid, bewegen en het menselijk lichaam op wilde. De keuze om de opleiding Fysiotherapie te gaan volgen was toen snel gemaakt. Begin 2015 heeft zij deze opleiding afgerond en is ze in de praktijk komen werken.

 

Persoonlijk

Naast haar werkzaamheden als fysiotherapeute, is Lara regelmatig in de sportschool te vinden om aan een lesje boksen of spinning mee te doen of om zelf in de fitnesszaal aan de slag te gaan.

Hiernaast houdt zij van koken en van het ontdekken van nieuwe culturen tijdens reizen.

 

Motto: Don’t wish for it, work for it.

 

BIG-registernummer: 09919390404